Taman Negara,Pahang.

Sunday, May 02, 2010

Assalamualaikum.
Saya dah buat "karangan" mengenai aktiviti yang kami buat di sana.Tapi biarlah ia menjadi kenangan,kalau publish,macam tak best pulak. Semua saya cerita nanti. Kalau nak tahu best ke tak, korang pergilah Taman Negara.Gambar2:

1)Jungle trekking
sampai ke puncak Bukit Terisek~354m mendaki,masing2 muka penat ~
bukti kami dah sampai ke puncak,view dari atas
2)canopy walk


macam jambatan gantung ,panjang dan tinggi.
3)rapid shooting dan lawat kg orang asli
kena tembak dengan air,wajib basah kuyup,saya dan selvi tersenyum gumbira,kami dah kena banyak waktu nak pergi kg org asli
dengan tok batin dan ayam cantik
4) Gua Telinga
banyak rupanya kelawar dalam gua ni..ajumma dgn ayat2 cintanya;)
5)Lata Berkoh dan Santuari Ikan Kelah

subhanallah.,lata berkoh.
ikan kelah jinak,..mereka bertiga tengah bagi makanan

kami lagi,lata berkoh

sudah mahu berangkat pulang,bergambar dengan guide kami, En Khairil
terima kasih semua:rakan2: tan wei,yunyun,gg,mimi,ajumma,mat li,halim,chee wei,max,selvi n nis.
Overall,memang BEST,makanan sedap,tempat penginapan ok,rakan2 best,sempoi,ceria sokmo.Moga persahabatan ini berkekalan.Bertemu dan berpisah kerana Allah,

3 comments:

gjee shell said...

insyaAllah, nnt reunion jmp lg..
klu nak jmp cpt, mo2 cepat2la kawen..
leh dtg kenduri mo2..
hehehe...

muhayniey said...

insyaAllah...
lambat lagi kot,btng idung calon pun x nampak lagi...
senang cerita,jom doa sama2...^0^
nak share:sy jumpa doa nie
"Ya Allah Ya Tuhanku,Pilihkan daku suami yang soleh, dia meminangku dan mengahwiniku serta jadikan dia sahabatku dan di syurga"
p/s:bab2 kawin panjang je respon....

gjee shell said...

ha-ha
mmg selalu doa camni pon untuk jodoh
insyaAllah amal selalu
mo2 pon tau..