Teruja

Wednesday, October 09, 2013

Assalamualaikum.

Ketika remaja, perasaan teruja ketika menyaksikan/menyiaksikan bak kata David Teo konsert agak tinggi.
Minggu lepas, hadir ke konsert In Team, sebab tak pernah tengok mereka perform live.
Tapi keterujaan semasa konsert berlangsung tersebut tak seperti dulu. 
Mungkin faktor umur.

Seperti hobi membaca novel, juga sudah pudar.
Selak depan, belakang, tengah, kanan, kiri. Tak pun tengah baca tu boleh tertidur.
Saya kongsikan dengan kakak saya, dia juga menghadapi perkara yang sama.
Ya, kami sudah meningkat dewasa. Gitu ha.. 
Bila jumpa/ telefon, gosip-gosip pasal anak dah, saya cakap pasal anak sedara, dia cakap pasal anak dia.anak sedara tu anak dia lah.

0 comments: