pengajaran...

Wednesday, March 05, 2008



suatu pengajaran buat diri ku yang terlalu leka meng"surf"internet.....byk masa bazir,notes tak baca banyak ,imtihan dah makin dekat.7 april ...tolak makan ,tido,buat benda lain lagi...sempat ke nak studi nie.bak kata pak lah kita kena telus,kena plan betul2 ,pastu tulis,tak leh ada yg tertinggal.btul kata pepatah,masa yg terluang ibarat pedang yang tajam,kalu tak guna betul2 memg nyesal,bila telefon rumah ma bgitau pasal adikku yg ponteng sek,YaALLAH ,kuatkanlah hati mereka,terangilah hati mereka,supaya lebih raajin untuk berusaha dan menuntut ilmu.kesian dekat ma,ayoh kena face dgn macam2 ragam anak2 nya yg tengah membesar,yg dah dewasa,nak masuk dewasa,remaja,baru nak masuk remaja,baru abis zaman kanak2.28,25,23,21,18,15,13,10....ma-51 tahun ni,ayoh 62 dah..

peliharalah aku dan juga keluarga ku,tersayang,guruku,kawanku ,muslimeen,muslemaat.Wahai Tuhanku..

wassalam...

0 comments: