setiap perkara akan berlalu

Tuesday, March 25, 2008

assalamu'alaikum
alhamdulillah ,

dalm hidup kita seharian ,walaupun kita tak nak tempuhi benda tu,ia akan tetap akan dilalui oleh kita walaupun kita tak nak atau nak.
contohnya masa dapat assignment ,rasa cam susah nak buat,tapi skrg dah hantar,mcm tak percaya plak.
semua ospe dah lepas,CA,lab report semua dah hantar,tinggal satu je lagi-assignment Oral health ;)
tinggal nak exam final je.studi blum....

minggu dpn study week,
hope i can do a schedule and can cover 6 subjects ;)
exam schedule :
7/4-patologi
8/4-free
9/4-mikrob
10/4-free
11/4-free
12/4-free
13/4-free
14/4-farmako
15/4-free
16/4-immuno
17/4-free
18/4-free
19/4-free
20/4-human genetic
21/4-free
22/4-free
23/4-free
24/4-oral health

0 comments: